Welkom op de site van Knoll Interim Management B.V.

Knoll Interim Management B.V. is ontstaan uit het idee van de techniekmakelaar.
In veel bedrijven worden stappen genomen die in andere bedrijven vaak ook al genomen zijn.
Met de aanwezige kennis van organisatie aansturing en 25 jaar ervaring op het gebied van Engineering, Werktuigbouwkundige Projecten en Automatiseringsprojecten in de werktuigbouwkundige hoek, was de conclusie dat deze kennis kan helpen tot het beter stroomlijnen van de werkzaamheden in organisaties.

Deze ervaring is opgedaan in de Food (Voedingsmiddelen) en Feed (Vis- en Veevoer) branche, zowel nationaal als internationaal bij machinefabrieken en bij turnkey leveranciers.

De specialisatie bestaat uit; systeemoptimalisatie, systeemintegratie en cultuurverandering binnen werktuigbouwkundige organisaties en engineering.

Wanneer wordt er gebruik gemaakt van een Interim Manager:

Speciale Projecten

Voor projecten die parallel lopen aan de rest van de gang van zaken van de opdrachtgever. Geen ingrijpende gevolgen voor het bedrijf.

Piekperiode

Extra hulp in een periode waarin meer moet worden gedaan dan normaal. Bijvoorbeeld bij het opleveren van de jaarlijkse begroting.

Overbruggingsperiode

Voor als er een gat ontstaat in het management. Dit is tijdelijk tot er bijvoorbeeld een vaste werknemer voor een vacature is gevonden of als de betreffende leidinggevende tijdelijk afwezig is.